Najveća fashion platforma u Srbiji

Kaputi za ženske

2
  • Katalog
  • Lista
Odel

Odel

Kategorije

Kategorije

Veličine

Veličine

Marke

Marke

Boje

Boje

Prodavnice

Prodavnice

Cena

Cena

din din
  • Under Armour Vest UA AF Storm Hooded Vest-GRY - Mens
    UA Storm technology repels water without sacrificing breathability.ArmourFleece is lightweight, breathable and flexible for excellent mobility.Soft, brushed inner layer traps heat to keep you warm and comfortable.Waterproof woven overlays for added durability and protection.Spacious three-panel hood with adjustable drawstrings.Secure zippered pockets on the hand.Reflective details.
  • Boys softshell jacket KILPI RAVIO-J Dark blue
    Boys' softshell jacket KILPI RAVIO-J is a universal jacket for spring or autumn. SIBERIUM 10000 SRC SS is strong and resistant to mechanical damage, but still soft and lightweight. Inner fleece layer pleasantly warms. Therefore, it is especially suitable for walks, easy hikes, or for daily wear in the city. The removable hood is adjustable with Velcro. The jacket offers two zipper pockets. The hems of the sleeves are finished with an elastic elastic band and fit snugly to the wrists. The hem has elastic drawstrings inside the pockets. These practical features, together with a reflective element on the sleeve for better visibility in the dark, comply with the European standard for the safety of children's clothing. KILPI RAVIO-J is available in several colorful designs.Material composition: 94% polyester, 6% elastane

Poslednje pregledano

Kaputi za ženske - Kaputi nas zimi štite od hladnoće i vetra. Postoje mnogi modeli i krojevi. Zimi nam je najbitnije da je toplo pa često ne pazimo na stil kaputa, odnosno izgled nam je na drugom mestu. Žene se neretko bune kako zimi ne mogu na pravi način pokazati svoj modni stil jer su zamotane u debele kapute koji ne pogoduju naglašavanju figure. Ipak, takvi kaputi postaju sve raznolikiji i prate trendove kao i svi drugi odevni predmeti. Primer su super popularne parkas jakne, odnosno parke. Radi se o debljim kaputima s kapuljačom koji se lepo mogu unutrašnjim vezicama stisnuti u struku i tako barem malo naglasiti figuru. Uz to mogu biti postavljene za dodatnu toplinu, a najčešće su postavljene lepim krznom u raznim bojama, a isto se to krzno nalazi i oko ivice kapuljače. Takvi kaputi zaista su jako lepi i veliki svetski trend. Često imaju i kaiš oko struka za dodatno isticanje oblina. Najpopularnije boje su crna i maslinasta, a krzno dolazi u svim nijansama bež boje, u crnoj boji, ali čak i zanimljivim bojama poput plave i čak i roze. Nešto manje topli, ali elegantniji i prikladniji za neke poslovne ili formalnije prilike, su klasični zimski kaputi debljeg mekanog materijala. Najčešće imaju veliku kragnu i kaiš oko struka te kopčanje na dugmiće, u jednom ili dva reda. Takav klasičan kroj je najpoznatiji, ali postoje i brojni drugi modeli, sa visokim ovratnicima, zvonolikim rukavima, karnerima, dodacima od krzna i slično. Ovaj tip kaputa izgleda ženstvenije i elegantnije i savršen je za odlazak na posao, poslovne sastanke i razne posebnije večernje prilike, ali kad temperature padnu duboko ispod nule ništa se ne može meriti s dobrim, debelim, punjenim, dugačkim zimskim kaputom.

Pretplatite se na njuzleter!

I nikad ne propustite velike modne popuste i vesti!
Vrh